Foodtrucks VOL!

 

Scroll naar onder en meld je aan voor de reservelijst!

 

 

 

– Bij de jaarmarkt werken we met consumptiemunten
– Huur van een foodtruckstandplaats kost € 50,00 plus 20% afdracht van de omzet. Hoe dit precies in z’n werk gaat, lees je in onze algemene voorwaarden

Foodtrucks die iets te drinken aanbieden wordt gevraagd niet te reageren. Het inrichten van een terras bij de foodtruck behoort niet tot de mogelijkheden, omdat wij zelf een terras creëren. 

DSC_8502

ALLE FOODTRUCKPLEKKEN ZIJN VOL

Jaarmarkt Leiderdorp trok in 2018 bijna 20.000 bezoekers. Ook dit jaar is er weer een editie van Jaarmarkt Leiderdorp, waar we minimaal hetzelfde aantal bezoekers verwachten. 

Anders dan vorig jaar, staan de foodtrucks nu op ons muziekplein bij winkelcentrum Winkelhof. De activiteiten op het muziekplein starten al om 11.00 uur en gaan door tot 21.00 uur. Het drukste moment verwachten wij tussen 16.00 en 21.00 uur, wanneer Ruth Jacott, Sterre Koning, Menno Aben, Barry Badpak en coverband Support Act optreden.

Op dit moment zijn alle plekken voor foodtrucks bezet, maar je kan je wel aanmelden voor de reservelijst via onderstaand formulier.
 

Foodtruck Reservelijst

Velden met een * zijn verplicht

NeeJa, voor het gebruik van:
NeeJa


NeeJa

Ik geef toestemming dat Stichting Jaarmarkt mijn gegevens mag gebruiken en opslaan voor eigen doeleinden.

De gegevens die je invult gebruiken we voor interne afhandeling van je aanmelding voor de reservelijst en voor verdere communicatie rondom de jaarmarkt. Je gegevens worden na het evenement weer uit ons systeem verwijderd, tenzij je aangeeft dat wij je gegevens mogen bewaren en deze voor onze eigen doeleinden mogen gebruiken. (Zoals communicatie ten behoeve van eventuele volgende edities van Jaarmarkt Leiderdorp). 

 

 

 

Algemene Voorwaarden