Huur hier je kraam

Meld je aan via het formulier hier onder!

Huur hier je kraam

De prijzen voor het huren van een kraam zijn:

– Bedrijven: € 80,00 excl. BTW
– Particulieren: € 80,00 incl. BTW
– Verenigingen / Stichtingen: € 50,00 incl. BTW
– Stroompunt: € 5,00

* We hebben geen plek meer voor kramen die alleen ter promotie worden gebruikt en niets verkopen* 

Deze prijs is voor 2 standhouders per kraam. Je krijgt per persoon een polsbandje waarmee je een aantal keer koffie/thee en een broodje aangeboden krijgt en je kan gratis gebruik maken van het toilet.

Meer mensen achter de kraam?
Schaf dan voor € 5,00 een extra polsbandje aan om gebruik te maken van bovenstaande faciliteiten.

Een kraam is 4 meter en voorzien van een dakzijl.

LET OP! Jaarmarkt Leiderdorp is een buitenmarkt, dus houd rekening met verschillende weersomstandigheden.  Denk bijvoorbeeld aan extra klemmen, flyers/folder in een rek plaatsen, zij-/achterzeilen etc. Je bent zelf verantwoordelijk voor bescherming van je eigen producten. 

Kraam met knuffels

Jaarmarkt Leiderdorp trok in 2018 bijna 20.000 bezoekers. Ook dit jaar is er weer een editie van Jaarmarkt Leiderdorp, waar we minimaal hetzelfde aantal bezoekers verwachten. 

De datum voor Jaarmarkt Leiderdorp: 7 september

Op de Laan van Berendrecht komen alle marktkramen en ook is het PicNic / FloreoKidsplein er weer, met allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Het plein bij het Winkelhof wordt het muziekplein met daarbij een aantal leuke foodtrucks. Hier komen diverse artiesten optreden, met het hoogtepunt tussen 16.00 – 21.00 uur, wanneer coverband Support Act het publiek opwarmt voor de grote artiesten die komen optreden. Op het podium staan Ruth JacottSterre KoningMenno Aben en Barry Badpak!
Ook komt DC Dance langs met spectaculaire dansshows.

Op 7 september openen wij de markt om 11.00 uur en sluiten we om 17.00 uur.
Op het muziekplein bij het Winkelhof gaat het feestje nog wel even door tot 21.00 uur met diverse optredens, een horecaplein met foodtrucks en een loungeterras.

Wil jij onderdeel zijn van Jaarmarkt Leiderdorp en jouw verkoopwaar aanbieden op onze markt? Huur dan hier je kraam! (Geen 2e hands artikelen)

Aanmeldformulier Kraamhuur

(Wil je een plek voor je foodtruck? Kies in het menu bovenin deze pagina de optie ‘Foodtrucks’)

Velden met een * zijn verplicht
BedrijfVerenigingParticulier
NeeJa, voor het gebruik van:
Ik geef toestemming dat Stichting Jaarmarkt mijn gegevens mag gebruiken en opslaan voor eigen doeleinden.


De gegevens die je invult gebruiken we voor interne afhandeling van je reservering en voor verdere communicatie rondom de jaarmarkt. Je gegevens worden na het evenement weer uit ons systeem verwijderd, tenzij je aangeeft dat wij je gegevens mogen bewaren en deze voor onze eigen doeleinden mogen gebruiken.  (Zoals communicatie ten behoeve van eventuele volgende edities van Jaarmarkt Leiderdorp).
Algemene Voorwaarden