Sponsors

Wil jij sponsor zijn voor Jaarmarkt Leiderdorp?

laanberendrecht vanaf winkelhofkant

We hebben verschillende manieren om Jaarmarkt Leiderdorp te sponsoren.
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kant-en-klaar opties. Heb je zelf andere leuke suggesties? Neem vooral contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina.


Hoofdsponsor

Heb je interesse in het hoofdsponsorschap, dan gaan wij graag persoonlijk in gesprek met je. Als hoofdsponsor kunnen wij diverse mogelijkheden bieden, waaronder sponsoring van het hoofdpodium of een eigen ‘haven’ op de Laan van Berendrecht.
Verder nemen wij je logo mee in alle reclame-uitingen van ons evenement.

Er is plek voor 4 hoofdsponsors.


Sponsorpakket ‘Laan van Berendrecht’

Wil je als onderneming Jaarmarkt Leiderdorp sponsoren, dan kan dat onder andere met sponsorpakket ‘Laan van Berendrecht’. Voor dit pakket betaal je 250,00 EURO. Hiervoor ontvang je reclame-uitingen tijdens het evenement en via onze online kanalen.  

 

Vriend van de Stichting

Vrienden van de stichting doen een eenmalige donatie van 50,00 EURO aan de stichting. Dit bedrag wordt gebruikt voor de organisatie van het evenement.

 

Laan van Berendrecht

 

Aanmeldformulier Sponsoring

Velden met een * zijn verplichtIk geef toestemming dat Stichting Jaarmarkt Leiderdorp mijn gegevens mag gebruiken en opslaan voor interne doeleinden.

De gegevens die je invult gebruiken we voor interne afhandeling van je reservering en voor verdere communicatie rondom de jaarmarkt. Je gegevens worden na het evenement weer uit ons systeem verwijderd, tenzij je aangeeft dat wij je gegevens mogen bewaren en deze voor onze eigen doeleinden mogen gebruiken.  (Zoals communicatie ten behoeve van eventuele volgende edities van Jaarmarkt Leiderdorp).